Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο. Μαζί τους φέρνουν γιορτινή διάθεση, πολλά χαμόγελα και φυσικά την πιο ωραία διακοσμητική παρέμβαση στο χώρο του σπιτιού από όλο το χρόνο. Οι επιλογές πολλές & διάφορες, ας δούμε όμως μερικές από αυτές τις διακοσμητικές τάσεις παρακάτω.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Ζωηρό & Έντονο

Αντί για ένα συμβατικό χριστουγεννιάτικο δέντρο τολμήστε φέτος ένα μοντέρνο με πολλά φωτιστικά neon στολίδια όπως αστεράκια. Έτσι θα δημιουργήσετε έναν ζωντανό και λαμπερό χώρο που σίγουρα τα μικρά παιδάκια θα λατρέψουν.

Μπάνιο: Aξιοποιείστε το τα Χριστούγεννα

Γιατί να περιοριστείτε στους συνηθισμένους χώρους που στολίζουμε παραδοσιακά κάθε Χριστούγεννα όπως η τραπεζαρία ή το σαλόνι, όταν υπάρχει και το μπάνιο; Δοκιμάστε να φτιάξετε ένα ωραίο καλάθι αποτελούμενο από αρωματικά κεριά, άλατα μπάνιου με νότες από Χριστουγεννιάτικο decor και χαλαρώστε!

Τζάκι: Το παρεΐστικο

Ο χειμώνας είναι η πιο κρύα εποχή του χρόνου και το τζάκι στο σαλόνι σας δεν είναι μόνο διακοσμητικό… Καιρός λοιπόν να το αξιοποιήσετε ξανά, ανάβοντάς το και δημιουργώντας μία μοναδική αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε και τα κατάλληλα χριστουγεννιάτικα στολίδια περιμετρικά του, πάντα όμως με προσοχή.

Δημοσιεύτηκε στις 04/12/2021