Είτε περνάτε πολλές ώρες στο σπίτι είτε όχι, ένα είναι σίγουρο: το σπίτι σας είναι τα βασίλειό σας και εσείς οι βασιλιάδες. Έτσι πρέπει να αισθάνεστε όταν επιστρέφετε σπίτι σας. Βρείτε, λοιπόν, τη γωνιά σας και πάμε να φτιάξουμε μαζί το θρόνο σας, με μερικές απλές συμβουλές!

Κατάλληλη θέση

Βρείτε την κατάλληλη θέση, ανάλογα με το σπίτι σας, για να δημιουργήσετε την γωνιά σας. Μπορεί να είναι στο σαλόνι, εάν στο σπίτι κατοικείτε λίγα άτομα, στην κρεβατοκάμαρα, ή ακόμα και στην κουζίνα, εάν σας το επιτρέπει ο χώρος. Φροντίστε να λούζεται από φυσικό φως και να έχει οπτική επαφή με παράθυρο ή μπαλκονόπορτα. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας.

Άνετα έπιπλα

Τοποθετήστε μία αναπαυτική πολυθρόνα με μπράτσα και ψηλό κεφαλάρι, η οποία θα σας παρέχει την απόλυτη αίσθηση άνεσης. Εάν έχετε την ευχέρεια του χώρου, ένα υποπόδιο θα σας προσφέρει αναπαυτική στάση σώματος και περισσότερη χαλάρωση. Ένα, ή ακόμα και δύο βοηθητικά τραπεζάκια είναι πάντα απαραίτητα στο ύψος του μπράτσου. Τοποθετήστε τα εκατέρωθεν της πολυθρόνας ή το ένα δίπλα στο άλλο, εάν έχουν διαφορετικά ύψη. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα μέρος να ακουμπάτε τον καφέ ή το κρασί σας, το βιβλίο ή το tablet σας.

Ιδανικός φωτισμός

Πίσω ή δίπλα από την πολυθρόνα, είναι η ιδανική θέση για να βάλετε ένα φωτιστικό δαπέδου, το οποίο θα προσδώσει χαρακτήρα στη διακόσμησή σας. Επιπλέον, θα συνθέσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο και θα είναι ιδανικό για διάβασμα, καθώς δεν θα χρειαστεί να ανάβετε τα υπόλοιπα φώτα του σπιτιού.

Δημιουργήστε χαλαρωτική ατμόσφαιρα

Ακόμα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που θα προσφέρει ζωντάνια και φρεσκάδα στο χώρο σας και θα έχετε καλή παρέα! Μην ξεχάσετε να βάλετε απαλή μουσική να παίζει χαμηλόφωνα και να έχετε πάντα κοντά σας μία μαλακή κουβέρτα για χουχούλιασμα. Δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα ακόμα και αν δεν κάνει κρύο.

Προσφέρετε στον εαυτό σας έναν άνετο χώρο για τον προσωπικό χρόνο σας. Συνθέστε τη γωνιά που σας ταιριάζει και αξιοποιήστε την όπως εσείς επιθυμείτε. {Εάν χρειάζεστε έμπνευση, στο κατάστημά μας Έπιπλα Δ. Κόρμης θα βρείτε έπιπλα μοναδικής αισθητικής και θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτά που ταιριάζουν σε εσάς και στο σπίτι σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή να επισκεφθείτε την έκθεσή μας.