Για τους περισσότερους ανθρώπους το υπνοδωμάτιο είναι ο αγαπημένος χώρος του σπιτιού. Για να το χαιρόμαστε όμως όταν γυρνάμε κουρασμένοι από τις υποχρεώσεις πρέπει να αποτελείται από ένα όμορφο έπιπλο και αυτό δεν είναι άλλο από την…κρεβατοκάμαρα JOIN.

Γιατί να αγοράσω JOIN όμως;

1) Κατασκευάζει κρεβάτια, κομοδίνα και έπιπλα για το υπνοδωμάτιο από το 1977 πάντα με τα καλύτερα υλικά δίνοντας πολλές επιλογές σε σχέδια, χρώματα και είδη ξύλου.

2) Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό καθώς επενδύει σε νέες τεχνολογίες όπως το JOIN Smart Mirror ένα gadget απαραίτητο για κάθε μοντέρνο σπίτι, στο οποίο ο καθρέπτης του δωματίου μετατρέπεται σε έξυπνη τηλεόραση όπου μπορούμε να συνδεθούμε στο internet ή να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας ταινίες.

3) Στηρίζει το γάμο και την οικογένεια καθώς παρέχει ειδικές προσφορές & εκπτώσεις σε νεόνυμφα ζευγάρια που θέλουν να ξεκινήσουν μαζί τη ζωή τους και να ανοίξουν ένα σπίτι γεμάτο όμορφα έπιπλα!

4) Είναι οικογενειακή επιχείρηση και αυτό το οικογενειακό κλίμα βγαίνει τόσο προς τους συνεργάτες & τους πελάτες της, όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της. Για αυτό άλλωστε, είναι μία υγιής επιχείρηση και Νο1 κατασκευαστής κρεβατοκάμαρας στην Ελλάδα.

5) Δεν βρίσκεται κοντά σας μόνο στην πώληση αλλά συνεχίζει και after sales την υποστήριξη με 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα προϊόντα συνοδευόμενη από ένα μοναδικό κωδικό που αποκτά κάθε καταναλωτής με την αγορά του ώστε να είναι εξασφαλισμένος και να προστατεύεται από τις απομιμήσεις γιατί είναι τόσο καλοί σε αυτό που κάνουν που τους αντιγράφουν!

Για όλα αυτά λοιπόν η JOIN αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κρεβατοκάμαρες. Και μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό είναι το κρεβάτι σας να είναι άνετο και ποιοτικό. Και φυσικά να σας αρέσει…για αυτό πρέπει να είναι JOIN!

Δημοσιεύτηκε στις 22/10/2021